my highlighting is not working anymore

Discussion in 'Tech Support - Questions - Suggestions' started by jamesfrmphilly, Feb 11, 2006.

  1. jamesfrmphilly

    jamesfrmphilly going above and beyond PREMIUM MEMBER

    Country:
    United States
    Joined:
    Jun 18, 2004
    Messages:
    31,999
    Likes Received:
    11,478
    Gender:
    Male
    Occupation:
    retired computer geek
    Location:
    north philly ghetto
    Ratings:
    +13,733
    when there is a new post to a thread it no longer highlights or indicates that for me.
    it was fine yesterday.
     
  2. Destee

    Destee destee.com STAFF

    Country:
    United States
    Joined:
    Jan 22, 2001
    Messages:
    34,787
    Likes Received:
    8,982
    Gender:
    Female
    Location:
    betwixt and between
    Ratings:
    +9,680
    Brother James ... what do you mean "highlighting" ??

    Are you saying you can no longer quote messages?

    Hmmmm ... nothing has changed in the community since yesterday ...

    :heart:

    Destee
     
  3. jamesfrmphilly

    jamesfrmphilly going above and beyond PREMIUM MEMBER

    Country:
    United States
    Joined:
    Jun 18, 2004
    Messages:
    31,999
    Likes Received:
    11,478
    Gender:
    Male
    Occupation:
    retired computer geek
    Location:
    north philly ghetto
    Ratings:
    +13,733
    when there is a new post in a forum you get an indication from the icon.
    when you go into the forum the thread with the new posts is supposed to be highlighted or enboldened.
    that's not happening today.
     
  4. jamesfrmphilly

    jamesfrmphilly going above and beyond PREMIUM MEMBER

    Country:
    United States
    Joined:
    Jun 18, 2004
    Messages:
    31,999
    Likes Received:
    11,478
    Gender:
    Male
    Occupation:
    retired computer geek
    Location:
    north philly ghetto
    Ratings:
    +13,733
    i seem to be OK this morning.
     
Loading...